Previous Next
 • ICT Dienstverlening en Webdesign

  Alle ICT gerelateerde zaken en uw aanwezigheid op het web kan door ons gerealiseerd worden.

  ICT aan Huis
 • Service bij u Thuis

  Uw storing of probleem wordt bij u thuis opgelost. Of het nu om een computervirus gaat, een trage laptop, pc of tablet of het uitbreiden van uw PC, wij komen bij u thuis om alles naar wens te krijgen!

  Huis IT aan Huis
 • Computer reparaties

  Voor iedere vorm van reparatie, uitbreiding en storing oplossing kunt u ons inschakelen. Ook voor laptops, tablets, smart-phones, NAS en andere netwerk-apparatuur. Data herstel van uw (synology) NAS met RAID is vaak nog mogelijk!

  Wij kunnen u ook helpen met het installeren van een (IP) camera (baby monitor via WiFi) en al uw randapparatuur (zoals printers, scanners, digitale camera en domotica).

  Computer reparatie
 • Thuisnetwerk

  Professioneel uw thuisnetwerk laten aanleggen? Ook uw WiFi wordt optimaal aangelegd, of geoptimaliseerd als u al WiFi heeft.

  Uw netwerk wordt goed beveiligd. Wij zijn door-en-door bekend met de werkwijze en apparatuur van Ziggo en KPN (en alle virtuele providers zoals Tele2 en Telfort).

  Thuisnetwerk
 • Zakelijke diensten

  U wilt uw bedrijf (aan huis) optimaal laten functioneren? Wij verlenen veel diensten voor ZZP'ers en kleine bedrijven.

  Wij kunnen u helpen met uw logo, huisstijl en social media, maar ook uw professioneel (draadloos) netwerk, backup oplossingen en (IP) camera beveiliging.

  CompTIA Network+ gecertificeerd, dus uw netwerk wordt volgens de internationele standaard aangesloten.

  Professioneel Netwerk
 • Webdesign

  Wij bieden verschillende oplossingen. Voor de starter een compleet pakket en als u al een website heeft kan deze geoptimaliseerd worden voor zoekmachines (SEO).

  Iedere website wordt met in ieder geval een desktop en een mobiele versie opgeleverd. Zo scored u gelijk goed in de zoekresultaten!

  folio
 • Breng uw apparatuur langs

  Geen tijd, of wilt u kosten besparen? Breng uw apparatuur langs. Vaak betaald u dan geen uurtarief maar een vaste (vooraf afgesproken) prijs voor de werkzaamheden.

  Huis Vroem!

Diensten overzicht

Webdesign

Van website tot compleet starters-pakket

Geen voorrijkosten
Website in uw stijl
Inclusief mobiele site
Geoptimaliseerd voor Google
Inclusief social media integratie
Geen hoge maandelijkse kosten¹
Voor ieder budget
Vrijblijvend eerste gesprek

vanaf

€ 150,-

 

¹U betaalt eenmalig voor de website. Uiteraard moet een website ook gehost worden. Dit gaat via een webhost, bij het uitzoeken van een webshost adviseren wij u graag. Deze kosten keren terug zolang u de website online wilt hebben staan. Dit kan al vanaf €1,- per maand (excl. BTW) plus de domeinnaam registratiekosten.

ICT Hollands Kroon adviseert Neostrada voor uw webhosting.