WEB DESIGN & WEBDEVELOPMENT

Op maat gemaakte websites voor perfecte resultaten.

VRIJBLIJVEND OFFERTE

HEEL VEEL MEER DAN ALLEEN EEN WEBSITE

Past uw website wel bij uw bedrijf?

OP MAAT GEMAAKT

Maak het verschil met een uniek ontworpen website, die perfect aansluit bij uw bedrijf.

MEER CONVERSIES

Verander bezoekers in klanten met onze klantvriendelijke ontwerpen (UX)

MOBILE FIRST

Alle ontwerpen zijn geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, dus betere Google score.

WordPress Experts

Wij werken al ruim 10 jaar met WordPress!

VERTROUW OP ONZE ERVARING

Onze websites zijn perfect op maat gemaakt voor uw bedrijf

BEVEILIGING & ONDERHOUD

Laat uw WordPress website door ons onderhouden voor optimale veiligheid en altijd de laatste updates

SEO

Wij zorgen voor een onmisbare online aanwezigheid met onze Search Engine Optimization

GOOGLE MARKETING

Adverteer op Google met de juiste sleutelwoorden

  • Vergroot uw merkbekendheid
  • Creëer nieuwe klanten
  • Geïntegreerde web marketing strategie

ONS WERK

Een greep uit onze webdesign opdrachten

B&S WATERING SYSTEMS

Een webshop voor duizenden producten, logisch en duidelijk onderverdeeld en goed terug te vinden voor onze B2B klanten. Uiteraard in onze gevestigde huisstijl.

MAR LAGOZ

Met een duidelijke visuele stijl pakt deze website van DJ en producer Mar Lagoz gelijk de aandacht van iedere bezoeker. De begin foto wijzigt van staand naar liggend als je de site op een mobiel apparaat bezoekt.

BARBIER DE SKEERHOEK

Het strakke ontwerp van deze site sluit perfect aan bij deze barbier. Duidelijke content gepaard met een fris en stoer kleurenschema laat bezoekers direct zien wat ze kunnen verwachten.

ANGER MACHINE

Een website met hoog contrast, striking visuals en een geïntegreerde webshop was de eis van deze metal band. Met meerdere media onderdelen en concert agenda.

SCHILDERSBEDRIJF VERWIJS

Een site met zwarte achtergrond en rode accenten. Deze spoedopdracht stond razendsnel online voor de klant, precies in de stijl zoals gevraagd.

NAILED IT

Nagelstudio Nailed It uit Alkmaar laat duidelijk zien welke diensten hun klanten kunnen verwachten. De website sluit perfect aan bij de verwachtingen van de klant.

FUN COLLECTIBLES

Eén van de grootste webshops in Nederland in haar branche. Deze webshop met duizenden verschillende producten is opgeleverd met vele extra's en onderhouden door ons.

DISNEY BEELDJES

Landingspagina voor het genereren van duizenden extra bezoekers per maand. Strategisch gekozen onderwerpen en zoekwoorden maken deze pagina winstgevend.

PUUR STEVIA

Huisstijl, logo en webshop design volledig door ons ontworpen. Snelle webshop gericht op een kleiner assortiment, met uitgebreidere product pagina's.

DANNY'S BLOEMEN & CADEAUSHOP

Compleet nieuw ontwerp voor de bestaande webshop. Alles in stijl naar wens van de klant. Een balans tussen de magie van Disney en de bloemenshop.

GET FIT WITH NE

Sportieve blog website met fel roze als hoofd kleur. Het is in één oogopzicht duidelijk dat je op de blog van een 'fitgirl' bent. Met verschillende social media koppelingen.

MYSTERY BOX

Webshop met abonnementsvorm verkoop. Door het hoge contrast en focus op Mystery blijft het voor de bezoeker spannend en interessant. Incl. betalingsintegratie.

NOBLE COLLECTION

Webshop dat zich volledig richt op de verkoop van producten van één leverancier. Sterk ingezet op de film titels als zoekwoorden voor optimale bezoekersconversie.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Iedere website is uniek. Daarom is er geen vaste termijn. Bij het eerste gesprek krijgt u een goede indicatie van ons.

We vragen een aanbetaling van 25% voor alle opdrachten. We begrijpen dat een website een flinke investering kan zijn, zeker voor een starter, dus we bieden ook de optie om in termijnen te betalen.

Noodzakelijke kosten zijn de domeinnaam en hosting. Deze kosten komen iedere jaar terug. Als u deze via ons doet zijn dit geen hoge kosten.

Ook adviseren wij u om het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Deze kosten hangen af van hoe veel u wilt dat wij voor u verzorgen.

Ja, dat kan. Wij maken alle websites met WordPress. Dit systeem is geschikt om u zelf ook controle te geven over bepaalde dingen. Zo kan u zelf afbeeldingen, teksten, tarieven en berichten plaatsen en wijzigen.

Bij oplevering van de website laten wij u uiteraard zien hoe dit werkt. Heeft u later nog hulp nodig hierbij helpen wij u graag.

Tijdens de strategiebepaling begint de SEO (Search Engine Optimization) al. Iedere website wordt standaard voorzien van de belangrijkste zoekwoorden.

Daarnaast leveren wij ook een SEO dienst. Wij zullen dit allemaal met u bespreken tijdens het offerte gesprek.

We bieden drie opties aan:

ONZE KLANTEN

WEBSHOP / E-COMMERCE

Wil jij ook producten online verkopen? Dan kunnen wij een webshop voor je maken!

webshop mogelijkheden