WEBSHOP & E-COMMERCE

De perfecte webshop voor jouw bedrijf.

VRIJBLIJVEND OFFERTE

WOOCOMMERCE: DE BESTE WORDPRESS E-COMMERCE OPLOSSING

PERFECT ONTWERP

Webshop ontwerp op maat gemaakt voor jouw producten

MEER VERKOPEN

Gestroomlijnde UX zorgt voor meer verkopen

OPTIMALE SNELHEID

Wij bouwen webshops voor perfecte snelheid

WooCommerce Experts

Wij werken al ruim 7 jaar met WooCommerce!

ALLES-IN-1 WOO ONDERHOUD, BEVEILIGING & HOSTING

WooCommerce sites hebben unieke vereisten als het op beveiliging en hosting aankomt

BEVEILIGING UPDATES

Wij installeren iedere maand de nieuwste updates

GESPECIALISEERDE HOSTING

Onze hosting partner hebben servers ontworpen voor WordPress en WooCommerce

SNELHEID & RESULTATEN

Geoptimaliseerde website voor snelle laadtijden en optimale resultaten

MONITORING

De nieuwste technologie houdt spam en aanvallen tegen

DAGELIJKSE BACKUPS

Dagelijks een volledige back-up van uw website en gemakkelijk te herstellen

HULP & ONDERSTEUNING

Heeft u toch nog vragen of hulp nodig? Wij zijn er voor u

ONS WERK

Een greep uit onze webdesign opdrachten

B&S WATERING SYSTEMS

Een webshop voor duizenden producten, logisch en duidelijk onderverdeeld en goed terug te vinden voor onze B2B klanten. Uiteraard in onze gevestigde huisstijl.

MAR LAGOZ

Met een duidelijke visuele stijl pakt deze website van DJ en producer Mar Lagoz gelijk de aandacht van iedere bezoeker. De begin foto wijzigt van staand naar liggend als je de site op een mobiel apparaat bezoekt.

BARBIER DE SKEERHOEK

Het strakke ontwerp van deze site sluit perfect aan bij deze barbier. Duidelijke content gepaard met een fris en stoer kleurenschema laat bezoekers direct zien wat ze kunnen verwachten.

ANGER MACHINE

Een website met hoog contrast, striking visuals en een geïntegreerde webshop was de eis van deze metal band. Met meerdere media onderdelen en concert agenda.

SCHILDERSBEDRIJF VERWIJS

Een site met zwarte achtergrond en rode accenten. Deze spoedopdracht stond razendsnel online voor de klant, precies in de stijl zoals gevraagd.

NAILED IT

Nagelstudio Nailed It uit Alkmaar laat duidelijk zien welke diensten hun klanten kunnen verwachten. De website sluit perfect aan bij de verwachtingen van de klant.

FUN COLLECTIBLES

Eén van de grootste webshops in Nederland in haar branche. Deze webshop met duizenden verschillende producten is opgeleverd met vele extra's en onderhouden door ons.

DISNEY BEELDJES

Landingspagina voor het genereren van duizenden extra bezoekers per maand. Strategisch gekozen onderwerpen en zoekwoorden maken deze pagina winstgevend.

PUUR STEVIA

Huisstijl, logo en webshop design volledig door ons ontworpen. Snelle webshop gericht op een kleiner assortiment, met uitgebreidere product pagina's.

DANNY'S BLOEMEN & CADEAUSHOP

Compleet nieuw ontwerp voor de bestaande webshop. Alles in stijl naar wens van de klant. Een balans tussen de magie van Disney en de bloemenshop.

GET FIT WITH NE

Sportieve blog website met fel roze als hoofd kleur. Het is in één oogopzicht duidelijk dat je op de blog van een 'fitgirl' bent. Met verschillende social media koppelingen.

MYSTERY BOX

Webshop met abonnementsvorm verkoop. Door het hoge contrast en focus op Mystery blijft het voor de bezoeker spannend en interessant. Incl. betalingsintegratie.

NOBLE COLLECTION

Webshop dat zich volledig richt op de verkoop van producten van één leverancier. Sterk ingezet op de film titels als zoekwoorden voor optimale bezoekersconversie.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Iedere webshop is uniek. Daarom is er geen vaste termijn. Bij het eerste gesprek krijgt u een goede indicatie van ons.

We vragen een aanbetaling van 25% voor alle opdrachten. We begrijpen dat een webshop een flinke investering kan zijn, zeker voor een starter, dus we bieden ook de optie om in termijnen te betalen.

Noodzakelijke kosten zijn de domeinnaam en hosting. Deze kosten komen iedere jaar terug. Als u deze via ons doet zijn dit geen hoge kosten.

Ook adviseren wij u om het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Deze kosten hangen af van hoe veel u wilt dat wij voor u verzorgen.

Ja, dat kan. Wij maken alle webshops met WooCommerde. Dit systeem is geschikt om u zelf ook controle te geven over bepaalde dingen. Zo kan u zelf afbeeldingen, teksten, tarieven en producten plaatsen en wijzigen.

Bij oplevering van de webshop laten wij u uiteraard zien hoe dit werkt. Heeft u later nog hulp nodig hierbij helpen wij u graag.

Tijdens de strategiebepaling begint de SEO (Search Engine Optimization) al. Iedere webshop wordt standaard voorzien van de belangrijkste zoekwoorden.

Daarnaast leveren wij ook een SEO dienst. Wij zullen dit allemaal met u bespreken tijdens het offerte gesprek.

Wij werken al jaren samen met de belangrijkste dienstverleners voor webshops in Nederland.

Wij koppelen met gemak uw webshop aan MyParcel, DHL, PostNL, DPD, Mollie (iDeal), Pay.nl, PayPal en meer.

We bieden drie opties aan:

ONZE KLANTEN

ALLEEN EEN WEBSITE NODIG?

Heeft u geen webshop nodig, maar alleen een website? Daar kunnen we u natuurlijk ook bij helpen. Volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Kijk ook eens bij onze Websites