WEBSITE ONDERHOUD

Blijf beschermd met onderhoud en beveiliging

VRIJBLIJVEND OFFERTE

ALLES-IN-1 WORDPRESS ONDERHOUD, BEVEILIGING EN HOSTING

Wij nemen alle zorgen van het onderhoud uit handen

BEVEILIGING UPDATES

Iedere maand de nieuwste updates door ons geïnstalleerd

BEVEILIGDE HOSTING

Servers die gemaakt zijn voor WordPress websites

SNELHEID & PRESTATIES

Snelle laadtijden en uitgebreide monitoring

SSL CERTIFICAAT

Alle websites leveren wij inclusief SSL certificaat

DAGELIJKS BACKUPS

Volledige backup van uw website, snel te herstellen.

MONITORING

Onze systemen houden malware buiten de deur

WordPress Experts

Wij werken al meer dan 12 jaar met WordPress

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Iedere website is anders en wij vinden dat je alleen hoeft te betalen voor wat je nodig hebt. Daarom bieden wij een gratis offerte aan.

Op basis van jouw website, plugins, webhost en andere zaken kijken wij naar jouw benodigdheden en bieden we een passende offerte.

Laat jij jouw volledige website en hosting door ons regelen? Dan kunnen wij jouw site onderhouden vanaf €25,- per maand.

Als wij uw website én webhosting aanbieden dan bieden wij volledige ondersteuning. Zelfs als u zelf een foutje heeft gemaakt op de website. Wij vinden het enorm belangrijk dat u tevreden bent.

Ook voor het plaatsen van nieuwe content op uw website reageren wij zeer snel. Meestal staat dit er dezelfde dag al op!

Als u nog geen hosting heeft dan zit dit er standaard bij in. Als u al een webhost heeft adviseren wij vaak nog om over te stappen, zodat wij volledig ondersteuning kunnen bieden.

Wij merken dat onderhoud en beveiliging nog steeds heel erg onderschat worden. WordPress is één van de populairste platformen ter wereld. Dit heeft als nadeel dat niet onderhouden websites en plugins vaak het doelwit zijn van hackers.

Dit kan heel makkelijk voorkomen worden door zowel de website en plugins als de server up-to-date te houden. Wij weten als geen ander hoe we dit op een veilig manier voor u kunnen onderhouden

Jazeker, wij zijn gespecialiseerd in WooCommerce en leveren regelmatig nieuwe Webshops op voor klanten. Inmiddels werken wij al meer dan 8 jaar met WooCommerce.

WooCommerce websites hebben specifieke vereisten als het op beveiliging, prestaties en hosting aankomt. WooCommerce is één van de meest schaalbare e-commerce oplossing op het web

Vanwege het e-commerce, of web-winkel aspect zijn er meerdere wettelijke vereisten waar u aan moet voldoen. Het is daarom ongekend belangrijk om uw onderhoud door een bedrijf zoals ons te laten doen.